Fytac Fit Personal

Wat is Personal Training?

Een personal trainer kan je helpen om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, kracht en conditie te verbeteren, leniger te worden of om gewoon lekker in je vel te zitten. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, leraar of een bron van inspiratie en motivatie. Praktisch gezien kan je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele en vooral plezierige trainingen. Steeds meer trainers bieden ook specifieke programma’s aan zoals: stoppen met roken, tegen gaan van stress, omgaan met rugproblemen en helpen om andere slechte gewoontes af te leren. 

‘Dat voelt goed, personal training bij Fytac’

‘Dat voelt goed, personal training bij Fytac’

Waarom personal training bij Fytac?

Als eerste houden we een intakegesprek om jouw behoeften, wensen en doelen te bespreken. Daarnaast bespreken we jouw eventueel medische geschiedenis en andere belangrijke zaken. Al deze informatie hebben we nodig om een leefstijlprogramma te ontwikkelen die afgestemd is om jouw doel te behalen!

Personal training heeft veel voordelen zoals:

Voel je fit met Fytac!

Ben je enthousiast geworden en wil je werken aan jouw fitheid? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!