Fytac Fit Groep

Bewegen is belangrijk en een paar uurtjes sporten in de week maakt al een wereld van verschil. Het resultaat is een betere conditie, een gezonder lichaamsgewicht en een fit en energiek gevoel. Mentaal en fysiek ga jij je goed voelen en ben je beter bestand tegen ziekten en stress.

Toch blijkt het voor veel mensen een struikelblok om te starten met een actieve levensstijl. Vanuit deze gedachte biedt Fytac groepslessen aan waarin je gezamenlijk bezig gaat met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Winteractie!

Wil jij fit aan het nieuwe jaar beginnen en ook nog eens 25% korting ontvangen? Lees dan snel verder!
 
👉 Hoe werkt het? Meld je in januari/februari aan voor een fitnessabonnement door een mail te sturen naar info@fytac.nl. Sport minimaal 3 maanden en ontvang 1 maand gratis!
 
Deze actie is alleen geldig op onze locatie in Hasselt & Genemuiden. Heb je vragen? Stuur ons dan een mail naar info@fytac.nl.
 
Zien we jou binnenkort bij ons sporten? 💪 

Bewegen & fitness

Bewegen is voor iedereen en elke leeftijd. Fitness vereist geen aanleg en basisconditie. Of het nu gaat om conditieopbouw, spierversteviging of ontspanning; door middel van een persoonlijk programma kan jij jouw doel bereiken!

Werk al sportend aan je gezondheid en conditie. Tijdens de intake voor Fytac Fit bepalen we jouw doelen en wensen. Ook kijken we naar jouw lichamelijke mogelijkheden. Regelmatig evalueren we het trainingsschema dat we voor jou op maat maken. Wil je individueel sporten of in groepsverband? Bij Fytac Fit krijg je motiverende en verantwoorde begeleiding om jouw doelen te bereiken!

Groepstraining

Groepstraining

De groepstraining is op een vaste tijd waarin je begeleiding krijgt van dezelfde fitnesstrainer. We doen een gezamenlijke warming-up waarin iedere week andere oefeningen voor spiergroepen aan bod komen. Hierna kan je gedurende een uur sporten volgens een individueel en aangepast schema. Dit schema evalueren we regelmatig en passen we regelmatig aan. Voel je fit met Fytac!

Voel je fit met Fytac!

Ben je enthousiast geworden en wil je werken aan jouw fitheid? Meld je dan nu aan voor een intake en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Tijdens de intake bespreken we jouw doelen, bekijken we welk abonnement en welke vorm van sporten het beste bij jou past.