Over Fytac

Bij Fytac geloven we dat iedereen energiek en vitaal kan leven. Dit hoef je niet alleen te doen, wij helpen je erbij. Onze medewerkers coachen jou, zodat jij het maximale uit je leven kan halen. Want met Fytac voel jij je goed!

Ons team

We hebben als organisatie het doel om mensen in beweging te brengen en in beweging te houden. Dit willen we niet alleen meegeven aan onze patiënten, maar ook aan onze medewerkers.

👉 Wil je ook bij een organisatie werken waar sportieve uitjes voorop staan? (Wellicht zal je nog even moeten trainen 😉) Bekijk onze vacatures of er iets voor jou bij zit! Een open sollicitatie mag ook altijd.

Klachten voorkomen

Fysiotherapie is aan het veranderen. Wij richten ons erop om jouw klachten in de toekomst te voorkomen. Gezondheid is namelijk niet alleen de afwezigheid van pijn, maar wij geloven dat het een leefstijl is. Daarom coachen we jou naar een gezond leven. We focussen ons niet alleen meer op je klacht, maar kijken naar ook naar andere factoren die een rol kunnen spelen. Zo brengen én houden we elk mens in beweging.

Hoe werken we?

Als je ergens last hebt, wil je dat deze klacht zo goed en snel mogelijk verholpen wordt. Jij wilt zo snel mogelijk weer meedraaien in je dagelijkse leven. Zonder pijn. Bij Fytac doen we er daarom alles aan om je klacht zo snel mogelijk te verhelpen. We kijken naar de hele context, zodat jij snel weer kan doen wat je het liefste doet!

Een klacht moet goed worden behandeld. Je wilt niet elk jaar opnieuw moeten aankloppen bij je fysiotherapeut. Samen zorgen we ervoor dat jouw klacht niet meer terugkomt. We kijken daarbij ook verder naar de klacht. Beweeg je bijvoorbeeld wel genoeg? Of ervaar je veel stress in je leven? Wij coachen je, zodat je klacht voorgoed is verholpen.

De therapeuten bij Fytac weten waar ze het over hebben. Natuurlijk hebben ze de vereiste diploma’s en kennis, maar daarnaast zijn ze ook een voorbeeld en inspiratiebron. Wil je bijvoorbeeld meer bewegen, maar weet je niet hoe? Vraag eens één van onze medewerkers. Zij zitten boordevol goede tips die ze graag met je willen delen.