Abonnement

Abonnementsvormen

Ouder dan 18 jaar

Abonnement:
Mogelijkheden
Gold
Onbeperkt sporten
Brons
1x per week sporten
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan gelden dezelfde pakketten, maar dan tegen een lager tarief. 
  • De abonnementen gelden voor alle locaties. 
  • Onder deze pakketten valt alles wat we binnen Fytac Fit bieden. Wil je bijvoorbeeld 1x per week een groepsles volgen, dan kies je een bronzen abonnement. Wil je 1x per week met een groepsles meedoen maar ook een keer vrij fitnessen? Dan past een golden abonnement het best bij jou. 

Winteractie!

Wil jij fit aan het nieuwe jaar beginnen en ook nog eens 25% korting ontvangen? Lees dan snel verder!
 
👉 Hoe werkt het? Meld je in januari/februari aan voor een fitnessabonnement door een mail te sturen naar info@fytac.nl. Sport minimaal 3 maanden en ontvang 1 maand gratis!
 
Deze actie is alleen geldig op onze locatie in Hasselt & Genemuiden. Heb je vragen? Stuur ons dan een mail naar info@fytac.nl.
 
Zien we jou binnenkort bij ons sporten? 💪 

Werkwijze

We plannen eerst een kennismakingsgesprek/intake in waarin we onder andere uitleggen hoe Fytac Fit te werk gaat en welke abonnementsvormen er zijn. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om aan te geven wat jouw doelen zijn. Tot slot krijg je nog een rondleiding. Zodra je een abonnement afsluit, moet je een vragenlijst invullen en volgt er een intake met diverse fysieke testen. In deze testen bepalen we jouw actuele fitheid-niveau. Op basis hiervan ontwikkelen wij voor jou een persoonlijk trainingsschema. Het doel van Fytac Fit is om jou op een verantwoorde manier fitter te maken!

Meer informatie

Wil je graag eerst kijken hoe het is om bij ons te sporten? Vraag een gratis proefles aan! Mail naar info@fytac.nl en wij nemen contact met je op.

Ben jij klaar om te beginnen aan een vitale levensstijl? Mail dan naar info@fytac.nl om een eerste afspraak te maken met één van onze trainers en zet de stap naar een vitale levensstijl!

Om te zorgen dat wij iedereen de persoonlijke aandacht kunnen bieden waar Fytac voor staat, maken wij gebruik van tijdsblokken binnen de fitness. Dit zorgt ervoor dat het niet te druk is en onze trainers voor iedereen tijd kan maken. Kom je er niet uit? Vraag jouw trainer om te helpen.

Een abonnement heeft een looptijd van minimaal drie maanden. Na deze drie maanden loopt het abonnement automatisch door tot er wordt opgezegd. Het opzegtermijn van het abonnement bedraagt één maand.

Wanneer je als fitness-lid een nieuw lid aandraagt, zijn wij hier natuurlijk heel blij mee. In zo’n situatie willen wij jou tegemoetkomen. Daarom krijg je 50% korting per aangedragen lid! Deze korting geldt voor één maand.

Afmelden voor jouw abonnement? Mail dan naar info@fytac.nl.

Aanmelden voor intake

Ben je enthousiast geworden en wil je werken aan jouw fitheid? Meld je dan nu aan voor een intake en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Tijdens de intake bespreken we jouw doelen en bekijken we welk abonnement en welke vorm van sporten het beste bij jou past.