Ontspan en herstel met (sport)massage bij
Fytac in Genemuiden

Wil je weer helemaal in balans zijn, zowel fysiek als mentaal? Ontdek de voordelen van onze Fytac Fit Massage in Genemuiden. Met behulp van langzame en diepe massagetechnieken wordt je lichaam intensief behandeld, waardoor spanningen verminderen en je spieren ontspannen. 

Massage in Hasselt, Genemuiden

Waarom massage bij Fytac in Genemuiden?

We bieden verschillende massagebehandelingen aan die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Of je nu last hebt van je rug, nek, schouders, benen of armen, onze ervaren masseur Albert kan je helpen. Naast het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning, heeft een massage nog vele andere voordelen:

Massage in hasselt genemuiden

Massage aanbod

Albert Dijkstra

Personal trainer, fitnessinstructeur & masseur

Wie is de masseur?

Onze collega Albert is gespecialiseerd in het geven van massages. “De vraag naar massages neemt steeds meer toe en afhankelijk van de situatie bied ik verschillende massages aan. Want iedereen heeft zo zijn eigen wensen of doelen. Zo helpen we bijvoorbeeld sporters na een wedstrijd of training met het versoepelen en ontspannen van spieren. Of juist met het activeren van spieren als voorbereiding op een wedstrijd. Maar ook bieden we massages aan ter ontspanning van lichaam en geest, gewoon even een lekkere beloning voor jezelf. Want masseren vermindert stress, verbetert je slaapritme, versterkt het immuunsysteem en versoepelt je spieren.”

Tarieven

Een massage is 30 minuten. 

Wil je een keer een massage proberen?

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!