Resultaten audit 16 november

Op 16 november heeft Fytac de audit met succes afgerond. Een audit is een kwaliteitsbeoordeling van het SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie). Aan de hand van deze beoordeling kunnen we zorgafspraken maken met onder andere verzekeraars. Fytac doet de audit op het niveau ‘+’; dit betekent dat we moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen het SKF.

De audit was met een visiteur van HealthCare Auditing en visiteur van een observerende praktijk. Deze keer was dat een praktijkhouder van een Fysiogroep uit het noorden van het land. Daarnaast waren vanuit Fytac op de dag zelf Mischa, Leonora, Jan, Diederik, Eddo & Matthijs aanwezig en hebben onder andere Jessie en Jan Jelte inhoudelijk input gegeven op het aangeleverde praktijkportfolio.

Complimenten!
Thema’s waar Fytac met name goed op scoorde waren de inhoudelijke processen, waaronder: het 360-gradenfeedback concept & POP-gesprek systematiek. Daarnaast waren ze enthousiast op de nadruk die Fytac geeft op vitaliteit, zowel fysiek en mentaal. Ook hoe dit tot uiting komt richting cliënten en medewerkers: de visuals op locaties, sprekers op de praktijkdag (thema’s: persoonlijkheidsvoorkeuren & gelukskunde) en ASR-vitality (ook Tour du Fytac is ter sprake gekomen). Organisatorisch beschreven ze Fytac als een front-runner. Complimenten hadden ze voor de proactieve rol bij regionale netwerken, de multidisciplinaire benadering van zorg & streek en de samenwerking met sportverenigingen en gemeenten.

Deze complimenten kunnen we natuurlijk nooit ontvangen zonder jullie inzet, een top teamprestatie!